Meest gestelde vragen

Hoe kunnen we je helpen?

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen per onderwerp

Mocht jouw vraag of antwoord er niet bij zitten kun je altijd contact met ons opnemen.Is het mogelijk later te arriveren dan de aankomst tijd van 15.00 uur?

Ja dit is mogelijk! U kunt geheel contactloos inchecken doordat wij werken met een sleutelkluis. Hierdoor kunt u dus altijd aankomen wanneer het u het beste uitkomt en hoeft u geen rekening te houden met de openingstijden. 3 dagen voor datum aankomst ontvangt u een mail met de persoonlijke code om de kluis te openen. In deze sleutelkluis kunt u de sleutel ook weer achterlaten bij vertrek.


Is het mogelijk later te vertrekken dan de vertrektijd van 10.00 uur?

Een later vertek dan 10.00 uur is helaas niet mogelijk. Dit i.v.b.m. wisseldagen en schoonmaak. U dient de sleutel voor vertrektijd te hebben achtergelaten in de sleutelkluis.


Is barbecuen toegestaan?

Zolang de veiligheidsregio Drenthe (provincie) geen stookverbod hebben, is het toegestaan om te barbecueën. Zorg wel dat de buren geen rook- overlast hebben en dat de brandveiligheid niet in gevaar komt.


Mag er gebruik worden gemaakt van een vuurkorf?

Helaas een vuurkorf is verboden in verband met het bosrijke gebied en brandveiligheid.


Is er linnen en of keukengoed aanwezig?
In de vakantiehuizen zijn dekbedden en kussens aanwezig. Bedlinnenpakket, badlinnenpakket en keukenpakket kun je bij ons huren. Deze dient u op te geven tijdens het reserveren.


Wanneer dien ik te betalen?

Na het reserveren van uw vakantiehuis krijgt u een bevestiging/factuur met het te aanbetalen bedrag. De eerste aanbetaling is 50% van de totale prijs (excl. de waarborg). De tweede aanbetaling dient 3 weken voor datum aankomst bij ons binnen te zijn. Dit bedrag is de resterende 50% (incl. de waarborg).


Hoe werkt de televisie?

In het huisje ligt een welkomst map. In deze map zit onderandere de gebruiksaanwijzing van de televisie en andere aanwezige apparatuur.


Waar kan ik de auto parkeren?

Bij het huisje is plaats voor twee auto's. Vooraan op het park is een gezamelijke ruimte voor het parkeren van meerdere auto's. Dit is allemaal op een loopafstand van uw vakantiehuis.