Fietsverhuur:

Fietsverhuur het Drentse-Wold (Hoogersmilde 100 mtr.)

Tegenover het park ligt fietsverhuur het Drentse Wold. Hier kunt u o.a. huren: Damesfiets en herenfiets met 7 versnellingen, elektrische fiets (e-bike), professionele mountainbike, ATB / MTB, kinderfiets, tandem , hondenkar en nog veel meer. Bij de huur van een fiets ontvangt u gratis een aantal prachtige fietsroutes door Het Drents Friese Wold, naar het Dwingelderveld of het Fochtelooerveen.

Meer info: Fietsverhuur Drentse Wold


Fietsverhuur Jan Kwint (Hoogermsilde 2,7 km)

U kunt bij ons natuurlijk ook een fiets huren!
Fietsen in het prachtige natuurgebied het Drents Friese Wold, Dwingelerveld of het Vochteloërveen.

Meer info: Fietsverhuur Jan Kwint


Fietsverhuur Kramer Fietsservices Appelscha (Appelscha 6,9 km)

Fietsen in de omgeving van Appelscha is een plezier. Maar de regio heeft nog veel meer te bieden! Met een arrangement van Fietsverhuur Appelscha combineert u een fiets- of steptocht met een andere activiteit. Ga bijvoorbeeld gezellig steppen & beppen en verken Appelscha per step. Achteraf geniet u van een welverdiende high tea. Of doe een rondje Veenhuizen en stop bij bierbrouwerij Maallust om te smullen van een Maallunch. Het volledige overzicht van alle activiteiten en arrangementen zijn te vinden via de website.

Meer info: Kramer fietsservices Appelscha


Fietsverhuur Hulzinga tweewielers (Elsloo 13 km)

Hulzinga tweewielers is uw fietsenwinkel vlakbij het Drents-Friese Wold.Fietsen voor reparatie of verhuur kunnen door ons worden gehaald en/of gebracht, kom gerust eens langs in onze gezellige winkel/werkplaats. In het hoogseizoen hanteren wij flexibele openingstijden, zodat u altijd terecht kunt voor het huren, kopen of laten repareren van een fiets. Wij wonen aan de rand van het Drents-Friese Wold. In dit Nationaal Park zijn ongekend veel mogelijkheden om te fietsen, in een prachtige omgeving!

Meer info: Hulzinga tweewielers