Fietsvakantie in bosrijk Drenthe?


Wandelen met uw hond in Nationaal Park Drents-Friese Wold

Op vakantie met de hond in Drenthe? Wij heten u en uw trouwe viervoeter van harte welkom in één van onze vakantiehuizen op park de Heerlickheyt! Wat vakantiehuizen Reeënzicht en Silverwood dé ideale uitvalsbasis maakt voor een vakantie met de hond?

Onze vakantiehuizen grenzen direct aan Nationaal Park het Drents-Friese Wold. Dit park is een paradijs voor uw hond. Zo zijn er grote losloopgebieden waar uw hond zich heerlijk kan uitleven.

Meer info: Hondvriendelijk vakantiehuis, hondenvakantie hondenlosloop routes Vakantiehuizen bungalow-drenthe.nl reeenzicht en silverwood.pdf


Hondvriendelijk vakantiehuis

Ons hondvriendelijke vakantiehuis heeft een grote tuin waar uw hond heerlijk los kan lopen. Tijdens uw vakantie met de hond bij één van onze vakantiewoningen gaan wij er natuurlijk ook vanuit dat u uw huisdier niet langdurig alleen laat en dat u zich ook houdt aan de voorwaarden. Uw hond wil natuurlijk ook van alles beleven en gezellig bij u zijn.

Meer info: Voorwaarden meenemen huisdier


Natte neuzenroute

Een wandelroute in het Drents-Friese Wold speciaal voor honden en hun baasjes. De route is gemarkeerd met gele bordjes met een pootafdruk van een hond. Op een groot deel van deze route mogen honden los en op een aantal plekken aan de lijn (zie borden langs route). Let op: ook waar de hond los mag, moet hij wel onder appèl.

Meer info: SBB Natte neuzenroute


Wandelroute Aekingerpad en spartelvijver

Een klein rondje door jong bos in het Drents-Friese Wold, langs een ven en de spartelvijver waar honden los mogen zwemmen. Op een groot deel van de route mogen honden los (zie borden).

Meer info: SBB Aekingerpad en spartelvijver