Eetgelegenheden in de omgeving van de vakantiewoning


De nieuwe Bentepol (Hoogersmilde 1 km)

We zijn het ideale Grand café restaurant om te genieten van een heerlijke lunch, diner of een warm kopje koffie met gebak. Gelegen aan de rand van het Drents-Friese Wold dus zeer geschikt om na een wandel of fietstocht even heerlijk uit te rusten.

Meer info: De nieuwe Bentepol


Eetcafé en Cafetaria Hoogersmilde (Hoogersmilde 2 km)

Café, Snackbar ter plaatse eten of afhalen.

Meer info: Rijksweg 182, 9423 PD Hoogersmilde


Chinees indisch Restaurant Hui Mao (Dieverbrug 9 km)

Chinees Indisch Specialiteiten Restaurant Hui Mao staat voor lekker genieten, op een voordelige manier van de kaart. Onze gerechten zijn dan ook niet alleen authentiek bereid, maar zijn ook erg betaalbaar. Wij hebben Chinese gerechten uit meerdere delen van het land en Indische gerechten op de kaart staan.

Meer info: Hui Mao


Eetpark Beilen (Beilen 11 km) langs Beilervaart

Onbeperk genieten van allerlei soorten wereldgerechten en drankjes voor een vaste prijs. Koudgerechten, sushigerechten, voorgerechten, warmbuffet, minisnacks, wokbuffet, ovenschotels, grill en teppanyaki, pannekoeken, chocolladefontein en ijsbuffet, patisserie, dranken.

Meer info: Eetpark Beilen


Pannenkoekboerderij ’t Koepelbos (Olderberkoop 22 km)

In een andere omgeving maar ook zeker de moeite waard als het gaat om gastvrijheid en heerlijk uit eten. Pannenkoekboerderij ’t Koepelbos is al sinds 1971 een begrip in de regio, en ruim daarbuiten! Meer dan 60 soorten pannenkoeken, zowel zoet als hartig, pizza's en diverse andere overheerlijke gerechten.

Meer info: Pannenkoekboerderij ’t Koepelbos