Attractieparken in de omgeving van de vakantiewoning


Duinen Zathe (Appelscha 7 km)

Attractiepark Duinen Zathe is een attractiepark voor jong en oud. Het park staat garant voor een dag vol plezier, vermaak en vertier. Naast de attracties is er een overdekt theater.

Meer info: Duinen Zathe


Speel en ijsboerderij de Drentse Koe (Ruinerwold 7 km)

Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe in Ruinerwold is een buiten- en binnenspeeltuin met een ‘boerderijthema’. Wij zijn niet alleen een kinderboerderij, maar ook een Speelboerderij in Drenthe! Kinderen kunnen hier heerlijk spelen en het echte boerengevoel ervaren. In ons restaurant bieden wij u een uitgebreide keuze aan warme en koude dranken, koek & gebak, belegde broodjes, tosti’s, frites en snacks.

Meer info: Drentse Koe


Attractiepark Drouwenerzand (Drouwen 32 km)

Het bijzondere aan Drouwenerzand Attractiepark is dat je na binnenkomst onbeperkt gebruik kunt maken van alle speeltoestellen, attracties en kunt genieten van vers fruit, belegde broodjes, frites, snacks, koffie, thee, limonade én softijs! Dit zit allemaal en altijd bij de entreeprijs inbegrepen. De attracties en speeltoestellen zijn uitgezocht voor kinderen vanaf ca. 3 jaar. De grote variatie in attracties en speeltoestellen bezorgen kinderen en volwassenen een fantastische dag uit.

Meer info: Attractiepark Drouwenerzand


DX Adventurepark (Gasselte 32 km)

DX Adventurepark is het grootste open waterpark van Nederland in Gasselte, aan de oever van recreatieplas 't Gasselterveld. Leer jumpen op hoog niveau op de 6 spectaculaire schansen, tot 11 meter hoog. In 90 minuten leer jij van een instructeur de beginselen van het schansspringen. Zelfs voor daredevils is een adrenalinekick gegarandeerd!

Let's play! Trotseer de obstakels van het aquapark en laat je lanceren van de blob.
Uitgespetterd? Maak de vetste tricks op de trampolines met Bigairbag of drink een smoothie op het terras met waanzinnig uitzicht op het aquapark en de schansen.

DX Adventurepark is de plek voor iedereen die fun, sport en spanning wil combineren!

Meer info: DX Adventurepark