Lange termijn verhuur vakantiebungalow

Er kunnen zich verschillende situaties voordoen waardoor u voor een langere periode een woning wilt huren. Wij verhuren complete vakantiebungalows op vakantiepark “De Alberthoeve” in Wateren (dichtbij de dorpen Diever, Vledder, Appelscha, Oude willem Hoogersmilde en Zorgvlied). De huurperiode van onze vakantiebungalows is in overleg en bedraagt minimaal 3 maanden. Let op: onze vakantiebungalows mogen niet permanent bewoond worden. U dient elders ingeschreven te staan. De vakantiebungalows voor lange termijn zijn geschikt van 1-4 personen en zijn van vele gemakken voorzien.

Informeer naar de mogelijkheden en de daarbij behorende voorwaarden.

Neem contact op met 0521-387295 of mail info@alberthoeve.nl

Vakantie lodge Alberthoeve

Plaats: Wateren (Diever, Vledder, Appelscha, Zorgvlied)

Verhuur perioden: NOG VRIJ Gehele jaar

Prijs: €750,- per maand incl. gratis gebruik van draadloos wifi, en tv kijken via kpn. (excl. Gas, electra en toeristenbelasting)

Contact: 0521-387295 of mail: info@alberthoeve.nl

Natuurhuis Botterpolle

Plaats: Wateren (Diever, Vledder, Appelscha, Zorgvlied)

Verhuur perioden: BEZET!

Prijs: in overleg! per maand incl. gratis gebruik van draadloos wifi, en tv kijken via kpn. (excl. Gas, electra en toeristenbelasting)

Contact: 0521-387295 of mail: info@alberthoeve.nl

Huurvoorwaarden:

Huurvoorwaarden:

  • De huur wordt minimaal 5 dagen voor het ingaan van de nieuwe maand voldaan.
  • Gas en elektra worden naar verbruik maandelijks afgerekend. kan zijn via voorschot per maand (met eind/jaarafrekening) of factuur per einde maand
  • De vakantiebungalows zijn rookvrij en huisdieren zijn alleen in overleg toegestaan.
  • Borgsom bedraagt éénmalig 1 maand huur.
  • Eindschoonmaak € 75,-

Voorwaarden:

  • Schade ontstaan tijdens uw verblijf wordt verhaald op de hoofdhuurder. U wordt geacht de geldende voorwaarden en parkregels te respecteren en na te leven.
  • Bij wangedrag of het niet nakomen van de betalingsverplichtingen zijn wij te allen tijde vrij de huur met onmiddellijke ingang te beëindigen.